Slastna čokolada iz Belgije

Zgodovina čokolade Callebaut iz Belgije

Znamka čokolade Callebaut je sinonim za vrhunsko kakovost in izjemno okusno čokolado. Ima dolgo in bogato zgodovino, ki sega več kot 100 let nazaj.

Podjetje Callebaut je bilo ustanovljeno leta 1911 v Belgiji, ki je že dolgo znan kot prestolnica čokolade. Ustanovitelj Octaaf Callebaut je uvedel visoke standarde kakovosti in inovacije, ki so postali temeljna vrednota blagovne znamke.

Od samega začetka je bilo poslanstvo Callebauta ustvariti najboljšo čokolado na svetu. Z nenehnim raziskovanjem, razvojem in inovacijami so postali vodilno ime v svetu čokolade. Njihova strast do popolnosti in predanost kakovosti jih je pripeljala do tega, da so postali priljubljena izbira med slaščičarji, kuharji in ljubitelji čokolade po vsem svetu.

Callebaut je znan po svoji sposobnosti, da združuje tradicijo s sodobnostjo. Nenehno iščejo najbolj kakovostna kakavova zrna iz različnih delov sveta, ki jih skrbno pražijo in predelujejo, da ohranijo edinstvene arome in okuse. Njihovi izdelki so znani po bogati in kompleksni aromi ter kremasti teksturi, ki jih odlikujejo.

Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter. Čokolade so zelo fino mlete, kar v ustih pušča največjo možno aromo. Čokolada vsebuje izključno pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo. 

Zakaj je čokolada Callebaut iz Belgije drugačna?

Kakovost čokolade
Čokolada Callebaut predvsem navdušuje ljudi, ki za svoje sladice izbirajo najboljše čokolade. Uporabljajo jo v slaščičarnah, pekarnah, restavracijah in v domači uporabi. 
Odlična za oblivanje
Čokolada Callebaut je odlična za izdelavo sladoleda kot tudi za oblivanje. Čokolada vsebuje visok delež kakavovega masla, zato je končni rezultat pri oblivanju odličen. 
Callebaut čokolado se preprosto stopi in je že pripravljena. Pri oblivanju se strdi v nekaj sekundah, zato ne teče iz sladoleda. 
Velika izbira
Slaščičarna in kavarna Davinci prisega na čokolado Callebaut. Zato imamo v ponudbi belo, mlečno, temno, zlato in Ruby čokolado. 

Naše posebnosti sestavljene iz belgijske čokolade

Sladoled Belgijska čokolada
Premium vroča čokolada Snickers
Vroča čokolada Ruby